Filters
Preferences
Zoek

Filet pur

€45,80 per kg

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt varkens-rund

Gehakt varkens-rund

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Gehakt varkens-kalf

Gehakt varkens-kalf

€14,95 per kg €14,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€18,50 per kg €18,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€18,35 per kg €18,35 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Spaghettisaus

Spaghettisaus

€14,75 per kg €14,75 per kg

Huisbereide bolognaisesaus.