Filters
Preferences
Zoek

Lookworst

€2,85 per stuk

Deze worst wordt bereid met een deeg van de kalfsworst, verrijkt met een vleugje knoflook om zo de typische smaak aan deze worst te geven. Enkel de zuiverste kwaliteitsingrediënten zijn erin verwerkt.

Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt varkens-rund

Gehakt varkens-rund

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Gehakt varkens-kalf

Gehakt varkens-kalf

€14,95 per kg €14,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Vol-au-vent

Vol-au-vent

€18,35 per kg €18,35 per kg

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Préparé van de chef

Préparé van de chef

€16,65 per kg €16,65 per kg

Préparé bereid volgens eigen recept.

Afbeelding van Bereid stoofvlees

Bereid stoofvlees

€18,50 per kg €18,50 per kg

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.